Oppgradert med attraktive tilvalg

Oppgraderte leiligheter

Tilvalg

Oppgradert med attraktive tilvalg.

Vi ønsker å ha fokus på detaljer og kvalitet, vi har derfor gjort noen nøye utvalgte oppgraderinger i alle usolgte leiligheter på Amalienborg Brygge.

Alle leilighetene har fått installert nye kjøkkenbatterier fra Tapwell i en stilren sort utførelse. Dette komplementerer kjøkkenets design og tilbyr både funksjonalitet og estetikk. Vi har også utnyttet plassen bedre med høyere overskap som gir mer oppbevaringsmuligheter.Sikkerheten er styrket med diskret integrerte sprinkelanlegg.

Underlimt vask fra Franke (t.v) og Tapwell matt sort blandebatteri (t.h.)


De større leilighetene har fått ytterligere oppgraderinger, som underlimt vask og ekstra tette dører for bedre lydisolering.
De største leilighetene er også utstyrt med en stilren Bora benkeventilatorer og nytt, eksklusivt Lofoten eikeparkett. Badene har fått en oppgradering med fliser og innredning som komplementerer rommets kvalitet og estetikk.

I bygg D har stortsett alle usolgte leiligheter fått oppgradert kjøkken fra Strai Kjøkken. De ulike leilighetene har blitt oppgradert med den delikate modellen Femunden i henholdsvis Lys Eik og Sort Eik.

Amalienborg Brygge tilbyr 99 høykvalitetsboliger i diverse prisklasser, alle med sjøutsikt og solrike balkonger eller terrasser. I bygg D har defleste av de 58 leilighetene to balkonger, hvor den ene gir fantastisk morgensol og utsikt mot Bragdøya og Steinsundet. Det grønne området og de lune fellesrommene mellom byggene er designet for å skape et innbydende bomiljø og sosiale møteplasser.

Nærheten til sjøen betyr at beboerne kan nyte korte turer til brygge, badestrand og småbåthavn, med Fiskebrygga og Kilden kun en rask båttur unna. Med vannbåren gulvvarme og høy energiklasse er boligene designet for økonomisk og stabil oppvarming, noe som sikrer moderate oppvarmingskostnader.

I tillegg vil området mellom bygg D og E snart berikes med en ny park, fylt med et utvalg av vakre blomster og busker som vil bli en del av sameiet og bidra til områdets samlede estetikk.

Se ledige leiligheter

Meld din interesse

ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet av megler
Rett merkede feil.
En feil oppstod under innsending. Prøv igjen.
Takk for din interesse! Vi kontakter deg.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mariann Thomassen
Eiendomsmegler
99 09 91 40mariann@sormegleren.no
Tor Even Kristensen
Eiendomsmegler
48 25 20 12TorEven@sormegleren.no
Fredrik O. Haanes
Eiendomsmegler
95 08 47 48fredrik.haanes@
sormegleren.no
Kontakt Mariann, Tor Even eller Fredrik hvis du lurer på noe eller ønsker gratis prisantydning på eksisterende bolig.