Møt arkitektene

Møt arkitekten

Bokvalitet i alle ledd

Bli bedre kjent med arkitekten bak utformingen av Amalienborg Brygge, Even Olaisen i ENO Arkitekter.

– Det følger et stort ansvar med å utforme leilighetsbygg i sjøkanten på Sørlandet, sier sivilarkitekt Even Olaisen i ENO Arkitekter.

Han beskriver Amalienborg Brygges beliggenhet som unik. Området fortjener boligbygg av høy kvalitet i utforming, materialbruk og fasader. Evens hovedgrep med byggetrinn 2 har vært å skape to bygg som nærmest svever, størrelsen til tross. Alle leilighetene har store vindusflater med sjøutsikt, og mange har to balkonger, slik at man kan nyte både soloppgang og solnedgang fra uteplassen.

– Vi har utformet fasader med mye glass og lyse materialer som i tillegg til å slippe lys og utsikt inn i leilighetene, gjør bygningsmassen lett og luftig. Rekkverk i glass på alle balkonger bidrar i samme retning, sier Even.

Store leilighetsbygg kan fort bli uniforme og kjedelige. På Amalienborg Brygge 2 sørger ulike kombinasjoner av teglstein og pussede flater for at fasadene blir varierte og levende.

De 99 boligene har størrelser fra 60 til 180 kvadratmeter. Even og hans arkitektkolleger har jobbet iherdig for å utnytte hver eneste kvadratmeter best mulig. Det betyr store og åpne stue- og kjøkkenløsninger, romslige soverom og minst mulig gangareal.

– Utsikten fra boligene blir fantastisk.  De fleste får utsikt i minst to himmelretninger. Det skulle bare mangle, med de flotte omgivelsene, sier Even.

Gå til boligvelger

Meld din interesse

ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet av megler
Rett merkede feil.
En feil oppstod under innsending. Prøv igjen.
Takk for din interesse! Vi kontakter deg.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mariann Thomassen
Eiendomsmegler
99 09 91 40mariann@sormegleren.no
Tor Even Kristensen
Eiendomsmegler
48 25 20 12TorEven@sormegleren.no
Fredrik O. Haanes
Eiendomsmegler
95 08 47 48fredrik.haanes@
sormegleren.no
Kontakt Mariann, Tor Even eller Fredrik hvis du lurer på noe eller ønsker gratis prisantydning på eksisterende bolig.