Klimasertifiserte boliger

Miljøsertifiserte boliger:

Vær forberedt på hyggelig strømsjokk

Boligene får vannbåren gulvvarme som sørger for økonomisk og stabil oppvarming av din bolig. Du kan du regne med moderate kostnader til oppvarming da boligene får høy "energiklasse" med lav energibruk. Med fjernvarme kan du si farvel til strømslukende el-ovner og plasskrevende varmtvannsbereder.

Alle boligene er BREEAM- sertifisert. Med BREEAM bygger vi med mer klimavennlige og giftfrie materialer og reduserer avfallsmengder under byggingen. Vi benytter energivennlige løsninger og praktiserer fornuftig arealbruk. Amalienborg Brygge er blant de første boligprosjektene på Sørlandet som bygges etter den strenge miljøstandarden. BREEAM er Europas ledende miljøsertifisering for bygninger. Kjennetegnet er tydelige krav og mål som sikrer et sunt, effektivt og bærekraftig bomiljø.

Gå til boligvelger
Energi
Din bolig ligger i et energieffektivt bygg. Ved å spare på energien, sparer vi miljøet, og du sparer penger.
Arealbruk
Et industrielt område transformeres til et attraktivt boligområde, med grøntarealer og bevaring av stedets biologiske mangfold i nærområdet. Arkitekturen er godt tilpasset omgivelsene og vi har tatt hensyn områdets lys- og solforhold i måten vi har tatt arealet i bruk på.
Transport
Vi har lagt til rette for at du kan reise grønt. Sykkelparkering, lademuligheter for el.sykkel og bil er en selvfølge. Dessuten er det kort vei til sykkelekspressvei og offentlig kommunikasjon.
Avfall
Vi stiller strenge krav til avfallshåndtering på byggeplassen. Alt byggeavfall blir håndtert og vi overvåker forbruk av vann, drivstoff og energi gjennom hele byggeperioden. Når bygget er ferdig gir vi stafettpinnen videre til deg som beboer. Da har vi allerede lagt til rette for seks ulike kildesorteringsbeholdere, slik at din hverdag skal bli enklere.
Materialer
Det er viktig å ha kontroll på hvilke typer materialer og kjemikalier som brukes under byggingen. En del produkter inneholder stoffer som kan ha negative effekter på medarbeidernes helse og på miljø og inneklima. Vi benytter kun godkjente materialer og trevirke. Utrydningstruede tresorter benyttes ikke i våre bygg.
Forurensing
Vi jobber mot lavest mulig CO2-avtrykk på alt fra materialbruk til utførelse av byggeprosjekt. Vi bruker ikke produkter eller materialer som inneholder miljøgifter.
Ledelse
Måten Skeie Eiendom leder byggeprosjektet på, påvirker omgivelsene våre positivt. Å vise hensyn til våre naboer under bygging er høyt prioritert. Vi sørger for miljøvennlige byggematerialer og metoder og holder det ryddig rundt oss. Før du flytter inn, sjekker vi at hele bygget fungerer optimalt.
Helse og inneklima
Det skal føles godt å trekke pusten – både inne og ute. Bruken av bærekraftige materialer uten giftige stoffer sikrer deg et bedre inneklima og et sunnere hjem. Utearealer på bakkeplan har varierte tilbud for store og små, med tilrettelagte lekeområder, badeplasser, sykkelsti og turstier.

Meld din interesse

ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet av megler
Rett merkede feil.
En feil oppstod under innsending. Prøv igjen.
Takk for din interesse! Vi kontakter deg.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mariann Thomassen
Eiendomsmegler
99 09 91 40mariann@sormegleren.no
Tor Even Kristensen
Eiendomsmegler
48 25 20 12TorEven@sormegleren.no
Fredrik O. Haanes
Eiendomsmegler
95 08 47 48fredrik.haanes@
sormegleren.no
Kontakt Mariann, Tor Even eller Fredrik hvis du lurer på noe eller ønsker gratis prisantydning på eksisterende bolig.