BREEAM-sertifisering og valg av bærekraftige materialer på Amalienborg Brygge

Nye takter på Amalienborg Brygge

BREEAM-sertifisering og valg av bærekraftige materialer på Amalienborg Brygge

På Amalienborg Brygge bygger vi bærekraftige boliger med fokus på å redusere miljøpåvirkningen.

På Amalienborg Brygge er vi opptatt av å bygge boliger med fokus på bærekraft. Vi er stolte av å være BREEAM-sertifisert,  hvilket betyr at vi følger strenge miljøstandarder gjennom hele byggeprosessen. Vårt mål er å ha lavest mulig CO2 avtrykk, og derfor velger vi materialer og produkter med omhu. Vi unngår materialer som inneholder farlige miljøgifter, og sørger for å ha en miljøvennlig drift av by

Vi vet at byggebransjen kan ha en stor negativ innvirkning på miljøet, og det er derfor viktig for oss å gjøre vårt beste for å redusere vårt klimaavtrykk. Vi har bevisst valgt bærekraftige materialer som ikke inneholder farlige kjemikalier og stoffer som kan være skadelige for både helse og miljø. Vi unngår også bruk av utrydningstruede tresorter i byggene våre, for å bidra til å bevare biologisk mangfold og sikre en bærekraftig utvikling.

Våre valg av bærekraftige materialer handler ikke bare om å redusere skadelige effekter, men også om å skape en bedre livskvalitet for våre beboere. Et godt innemiljø er viktig for trivselen, og vi ønsker at våre beboere skal nyte et hjem som gir dem en følelse av velvære og trygghet.

I tillegg til å skape en bedre livskvalitet for våre beboere, ønsker vi også å bidra til å skape et bærekraftig nabolag. Vi arbeider aktivt for å minimere miljøpåvirkningen av byggingen, og vi har fokus på å minimere avfall og forbruk av ressurser. Vi tar også hensyn til økologien rundt oss gjennom hele byggefasen og har som mål å etterlate tomten bedre enn da vi startet. Vi velger stedstypiske planter og planlegger utendørsarealene nøye for å sikre en harmonisk integrasjon i det lokale økosystemet. På bakkeplan har vi varierte tilbud som er tilpasset både store og små, og som gir deg muligheter til å være aktiv og nyte naturen rundt deg. Vi har tilrettelagte lekeområder, badeplass, sykkelsti og turstier som gir deg muligheter til å oppleve og nyte nabolaget.

Ved å velge Amalienborg Brygge som ditt neste hjem, kan du være sikker på at vi tar hensyn til helse og velvære, samt miljøet. Vår BREEAM-sertifisering gir deg trygghet for at materialvalgene som er gjort er i tråd med strenge miljøstandarder, og at du bor i et hjem som tar ansvar for vår felles fremtid. Sammen kan vi skape et bærekraftig nabolag.

Les mer om BREEAM-sertifisering her

Gå til boligvelger

Meld din interesse

ja takk, jeg vil gjerne bli kontaktet av megler
Rett merkede feil.
En feil oppstod under innsending. Prøv igjen.
Takk for din interesse! Vi kontakter deg.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Mariann Thomassen
Eiendomsmegler
99 09 91 40mariann@sormegleren.no
Tor Even Kristensen
Eiendomsmegler
48 25 20 12TorEven@sormegleren.no
Fredrik O. Haanes
Eiendomsmegler
95 08 47 48fredrik.haanes@
sormegleren.no
Kontakt Mariann, Tor Even eller Fredrik hvis du lurer på noe eller ønsker gratis prisantydning på eksisterende bolig.